Hitta rätt installatör!
Vill du ha nytt antennuttag?
Sök installatör här!

Ort:

Kompetens:
Antenn
Besiktningsman
Fiber LAN
Kabel-TV (BMF2) Antennuttag

Klicka här för mer information om "kompetens"

 

Aktuellt
2016-03-01 
Brevmall "Ditt kabel-TV-nät måste åtgärdas"


"Ditt kabel-TV-nät måste åtgärdas" – En brevmall för att informera nätägare om förändringarna av 700 MHz-bandet. För att underlätta för dig som arbetar med centralantenner och kabel-TV har CANT utarbetat en brevmall (ett typbrev). Den kan du använda när du ska informera dina nätägande kunder. Använd brevet i sin helhet eller välj delar av det – enligt ditt eget val. Komplettera med sådant du tycker saknas. De röda kursiva texterna måste du såklart modifiera till det som är aktuellt i det enskilda fallet.

Ladda hem brevmallen här

Ladda hem brevmallen här
Ladda hem brevmallen här
 
 
Auktoriserade företag
 
Senaste nytt!

Inför Black Friday: Affärerna rustar för köpfest ? så maxar du rean

Shopping- och readagen Black Friday står för dörren och just nu rustar många svenska och utländska handlare rejält inför fredagens stora... - Läs mer The post Inför Black Friday: Affärerna r...
Läs mer »

Årets julklapp är subventionerad av skattebetalarna.

Statliga subventioner till årets julklapp är slöseri med skattemedel och misslyckad miljöpolitik. - Läs mer The post Årets julklapp är subventionerad av skattebetalarna. appeared first on Elekt...
Läs mer »

Omröstning: Vad blir årets julklapp 2017?

Här kommer 10 förslag från Vaken-lyssnarna. Vilket av dom tror du kommer avslöjas som årets julklapp 2017? - Läs mer The post Omröstning: Vad blir årets julklapp 2017? appeared first on Elektr...
Läs mer »

 

Seminarier och kurser

CANT-seminariet

CANT-seminariet är ett väletablerat evenemang rörande bredband, satellit- och kabel-TV-området. Branschens tekniker, leverantörer och återförsäljare, programbolag, nätoperatörer, satellitoperatörer, nät- och systemtekniker, bredbandsföretag m fl deltar.

 

CANT-seminariet 2018

Torsdagen den 25 januari 2018 i K2 på Stockholmsmässan

Som vi tidigare meddelat har vi flyttat seminariet till januari månad med förhoppningen att det blir lättare för dig att kunna delta. Det är nu dags att anmäla sig till seminariet torsdagen den 25 januari 2018 på Stockholmsmässan. Du finner all information i nedan och i programmet .

CANT-seminariet är ett väletablerat evenemang. Branschens tekniker, leverantörer och återförsäljare, programbolag, nätoperatörer, satellitoperatörer, nät- och systemtekniker, bredbandsföretag m.fl. deltar.

Program
Utställningen startar klockan 07.30 då vi även serverar kaffe och smörgås. Seminariet startar klockan 09.00.

Utställning
Utanför seminarielokalen finns vår utställning. Följande utställare finns på plats: Antennlaget, Arco, Barcom/Skylink, Canal Digital, DKT, MIC Nordic, Sappa, SpecialElektronik, Teleste, Televes, Triax och Wisi.

Utställningen är öppen mellan klockan 07.30-15.05.

Kostnad
CANT-auktoriserade företag och utställare (gäller endast vid anmälan på samma blankett)
1:a person från CANT-auktoriserat företag 1.995 kronor
2:a person från CANT-auktoriserat företag 1.495 kronor
3:e - person från CANT-auktoriserat företag 995 kronor


Kostnaden för CANTs leverantörer och övriga föreningar anslutna till Branschkansliet är 1.995 kronor. Icke anslutna företag betalar 3.600 kronor per person. Samtliga priser är exklusive moms. OBS! Anmälan är bindande.

Avgiften inkluderar
Deltagande i seminarium och utställning, morgonkaffe/smörgås, lunch & eftermiddagskaffe. Dokumentationen kommer att läggas upp på hemsidan bakom lösenord för de som har deltagit i seminariet.

Anmälan
Du skickar in din anmälan på anmälningstalongen eller helst i ett mail med alla uppgifter som krävs från talongen till kwi@branschkansliet.se senast onsdagen den 10 januari 2018. Det är viktigt att du anmäler specialkost till mig i god tid innan seminariet! När jag fått din anmälan får du ett bekräftande mail.

Frågor
Besvaras av Kristina Wirbing på telefon 08-508 938 51 eller mail kwi@branschkansliet.se.

Välkomna till en händelserik dag med CANT!


Utbildning för CANT-auktorisation
EUU - Elbranschens Utvecklings- och Utbildningscenter har CANT:s uppdrag att svara för utbildning som leder till CANT-auktorisation. EUU hanterar också auktorisationsproven för tekniker.  

Kontakta EUU om du vill veta mer om utbildningarna, anmäla dig till kurser eller prov.

EUU - Elbranschens Utvecklings- och Utbildningscenter
Box 545 (Besöksadress: Teknikgången 6)
611 10 Nyköping
Tel: 0155-29 29 00
Fax: 0155-21 77 72,
e-post: euu@euu.se