Hitta rätt installatör!
Vill du ha nytt antennuttag?
Sök installatör här!

Ort:

Kompetens:
Antenn
Besiktningsman
Fiber LAN
Kabel-TV (BMF2) Antennuttag

Klicka här för mer information om "kompetens"

 

Auktoriserade företag
 
Senaste nytt!

Fejkade reor allt vanligare

Rea, utförsäljning och kampanjer. Det är lätt att få intryck av att det alltid är fyndläge i vissa butiker. Men fejkade reor har blivit... - Läs mer The post Fejkade reor allt vanligare appear...
Läs mer »

Ljud och spel i oktober

Under oktober rusade försäljningen av ljudprodukter och spelkonsoler i hemelektronikbranschen. Kategorin Audio ökade med 22 procent jämfört med oktober förra året. Spelkonsoler ökade med hela ...
Läs mer »

Betaltjänsterna i rutan växer så det knakar

Ekonomi De svenska hushållen betalade under tredje kvartalet i snitt över 330 kronor i månaden för strömmad film och tv, en ökning med 24... - Läs mer The post Betaltjänsterna i rutan växer s...
Läs mer »

 

Seminarier och kurser

CANT-seminariet 2019

Torsdagen den 24 januari 2019 i K2 på Stockholmsmässan

Det är nu dags att anmäla sig till CANT-seminariet, som är ett väletablerat evenemang för branschens tekniker, leverantörer och åter­försäljare, programbolag, nätoperatörer, satellitoperatörer, nät- och systemtekniker, bred­bandsföretag m.fl.

Seminariet går av stapeln torsdagen den 24 januari 2019 på Stockholmsmässan och du finner all information i nedan.

Program
Utställningen startar klockan 07.30 då vi även serverar kaffe och smörgås. Seminariet startar klockan 09.00.Vi är inte helt klara med programmet ännu, men så långt som det är klart hittar du här. Dock utan tider, vilket kommer senare.  

Utställning
Utanför seminarielokalen finns vår utställning. Följande utställare finns på plats: Antennlaget, Arco, Canal Digital, DKT, MIC Nordic, SpecialElektronik, Teleste, Televes, Triax och Wisi.

Kostnad
CANT-auktoriserade företag och utställare(gäller endast vid anmälan på samma blankett)

1:a person från CANT-auktoriserat företag
 1 995 kronor
2:a person från CANT-auktoriserat företag  1 495 kronor
3:e - person från CANT-auktoriserat företag  995 kronor

Kostnaden för CANTs leverantörer och övriga föreningar anslutna till Branschkansliet är 1 995 kronor. Icke anslutna företag betalar 3 600 kronor per person. Samtliga priser är exklusive moms.
OBS! Anmälan är bindande.

Avgiften inkluderar
Deltagande i seminarium och utställning, morgonkaffe/smörgås, lunch & eftermiddagskaffe. Dokumentationen kommer att läggas upp på hemsidan bakom lösenord för de som har del­tagit i seminariet.

Anmälan
Du skickar in din anmälan på anmälningstalongen här eller helst i ett mail med alla uppgifter som krävs från talongen till kwi@branschkansliet.se senast onsdagen den 9 januari 2019. Det är vik­tigt att du anmäler specialkost till mig i god tid innan seminariet!  När jag fått din anmälan får du ett bekräftande mail.

Frågor
Besvaras av Kristina Wirbing på telefon 08-508 938 51 eller mail kwi@branschkansliet.se.

Välkomna till en händelserik dag med CANT!

 

 

Utbildning för CANT-certifiering

EUU - Elbranschens Utvecklings- och Utbildningscenter har CANT:s uppdrag att svara för utbildning som leder till CANT-certifiering. EUU hanterar också certifieringsproven för tekniker.  

Kontakta EUU om du vill veta mer om utbildningarna, anmäla dig till kurser eller prov.

EUU - Elbranschens Utvecklings- och Utbildningscenter
Box 545 (Besöksadress: Teknikgången 6)
611 10 Nyköping
Tel: 0155-29 29 00
Fax: 0155-21 77 72,
e-post:euu@euu.se